Kakkakolikolla kahville

Lemmikkieläintarvikeketju Musti ja Mirri kannustaa keräämään pökäleet pois kaduilta tekemällä kakasta rahayksikön. Kakat voi vaihtaa Mustin ja Mirrin omiin kakkakolikoihin ketjun kiertävässä kahvilamyymälässä. Palautetut pökäleet päätyvät hyötykäyttöön biokaasulaitoksiin tai ne poltetaan energiaksi.

Mustin ja Mirrin pop up -kahvilamyymälä kiertää huhtikuussa Turussa, Tampereella ja Oulussa. Tuomalla kakan tai useamman kahvilamyymälään saa rahanarvoisen kakkakolikon, joka käy maksuvälineenä ketjun myymälöissä tai kiertävässä kahvilassa. Kolikolla kahvilasta saa kahvin, teen tai koiranherkun. Myymälöissä kolikolle on asetettu tietty arvo, joka vähennetään ostosten loppusummasta.

– Lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa myös ihmiskansalaisia. Tällä tempauksella pystytään toivon mukaan edistämään niin neli- kuin kaksijalkaistenkin viihtyvyyttä, sanoo Mustin ja Mirrin maajohtaja Juhana Lamberg.

Kiertävä kahvila kakanvaihtopisteineen vierailee Turussa 6.4., Tampereella 13.4. ja Oulussa 27.4. Tarkat ajat ja paikat kakkakävelylle ja kiertävälle pop up -kahvilalle löytyvät osoitteesta www.mustijamirri.fi/kakkarahaksi.

 

Kommentoi:

Koiramme