ShowHau Centerin tarina päättyi konkurssiin

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus asetti pahoin velkaantuneen Karvakorvan kartanon konkurssiin perjantaina 16. maaliskuuta. Yritys vastasi koirahallin toiminnasta Vantaan Tammistossa.

Konkurssihakemuksen mukaan eniten saatavia on A-vakuutuksella, jolle yrityksellä on vuokravelkaa noin 300 000 euroa. Ensimmäisenä yritystä haki konkurssiin viime joulukuussa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, jolle yritys on pystyssä noin 53 000 euroa.

Vain kolme vuotta toiminut yritys käytti eniten ShowHau Centerin nimeä. Monimutkaisesti hoidetun koirakeskuksen omistajiin liittyy myös Channel Finland. Yhtenä päätoimijoista yrityksissä on ollut Jari Ylinen.

Yritys yritti kerätä varoja myös Invesdorin välityksellä joukkorahoituksella. Julkisuuteen kerrottiin, että tarkoitus oli rakentaa uusia toimintakeskuksia. Rahoitus ei toteutunut suunnitellusti. Koiramme-lehdelle Ylinen kertoi syyskuussa, että ”suunnitelmia tarkistetaan parhaillaan”. Tuossa vaiheessa yritykset olivat jo saaneet tuomioita ja lisää asioita oli vireillä.

Karvakorvan kartano haki itse konkurssia viime viikolla 14. maaliskuuta ja esitti omaa pesänhoitajaa. Hakemuksen mukaan Channel Finland on toiseksi suurin velkoja. Samana päivänä koirakeskuksen Facebook-sivuilla kerrottiin vielä näyttelyharjoituksista.

Perjantaina sivulla oli päivitys: liiketoimintamme on asetettu konkurssiin. Lisätietojen antajaksi mainittiin Asianajotoimisto Magnusson oy. Yrityksen kotisivuilla kerrotaan toiminnan päättyneen.

Konkurssista kertoi Helsingin Sanomat (19.3.).

Kommentoi:

Koiramme