Harri Lehkonen jatkaa Kennelliiton johdossa

Harri Lehkonen on valittu yksimielisesti toiselle kaksivuotiskaudelle Kennelliiton hallituksen puheenjohtajaksi. 126 valtuutettua osallistui liiton syyskokoukseen Espoossa.

Hallituksen jäsenistä äänestettiin. Ehdokkaita oli kuusi ja kolmivuotisen pestin saivat Kimmo Mustonen (73 ääntä), Kari Leppänen (62, uusi) ja Kirsi Sainio (53, uusi). Hallituksesta putosi Maaret Tapio (48 ääntä). Valitsematta jäivät myös Jussi Liimatainen (38 ääntä) ja Eero Kuitunen (37).

Liiton ensi vuoden teemana on yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Tällä saralla Kennelliitto on saavuttanut huomattavia tuloksia jo tänä vuonna, mm. kaikkien koirien virallinen rekisteröiminen on toteutumassa. Asiasta vallitsee eduskunnassa ja Suomen hallituksessa laaja yksimielisyys.

Kennelliittokonsernin budjetin loppusumma ylittää 15 miljoonaa euroa.

Liiton uudeksi kunniajäseneksi kutsuttiin Paula Heikkinen-Lehkonen Orimattilasta. Hän on ollut Kennelliiton jäsen vuodesta 1961. Paula on muun muassa kaikkien rotujen näyttelytuomari, Lahden alueen kennelpiirin pitkäaikainen puheenjohtaja, palkittu kasvattaja sekä ahkera toimittaja.

 

 

Kommentoi:

Koiramme