Koiramessut vauhdissa

Koiramessujen toinen päivä on käynnissä, tänään näyttelyissä on yhteensä yli 7000 koiraa. Lauantain suuri koiramäärä ja isompi yleisömäärä näkyvät jo, käytävillä on vilkasta, joissain paikoin jopa tungosta. Lauantaina järjestetään Pohjoismaiden Voittajanäyttely sekä kaikkien rotujen pentunäyttely. Perjantaina halleissa oli vielä väljää, arkipäivänä ei yleisö välttämättä pääse paikalle.

Eilen perjantaina messuilla palkittiin Vuoden 2022 virkakoirat. Palkintonsa saivat Tullin, Poliisin, Puolustusvoimien, Rajavartiolaitoksen ja Rikosseuraamuslaitoksen virkakoirat.

Tänään lauantaina jaetaan Vuolasvirta-palkinnot 39 kasvattajalle ansiokkaasta kasvatustyöstä. Tapahtumakehässä hallissa 6 pyörii ohjelma lähes koko päivän, ja HauLIFE! -lavalla nähdään kymmeniä rotuesittelyitä ja Areenassa esittäytyvät mm. eri noutajarodut.

Tänään junior handlerit kisaavat Pohjoismaiden mestaruuksista niin joukkueina kuin yksilöinä. Näyttelyn finaalit eli ryhmäkilpailut alkavat n. klo 16 Areenassa.

Eilisen Helsinki Winner -näyttelyn kaunein oli norjalainen faaraokoira Bazinga Gonna Be A Mighty King. Näyttelyn kaikki tulokset löytyvät verkkosivuilta.

Kuva: Taina Nygård

Perjantaina oli erityisesti nuorten päivä, mukana oli myös koira-alan oppilaitoksia. Iltapäivällä nähtiin ammattiin opiskelevien trimmaajien kilpailu. (Kuva: Taina Nygård)

Kommentoi:

Koiramme